Werkzaamheden aan de Liemersweg

Van donderdag, 05 september 2019.

Werkzaamheden aan de Liemersweg

Van begin september tot en met eind november 2019 worden er reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Liemersweg in Doetinchem. De uitvoering vindt gefaseerd plaats tussen de het kruispunt Liemersweg - Europaweg en de bebouwde komgrens.

Slijtage

De wegen in Doetinchem worden dagelijks door velen gebruikt. Dit zorgt voor slijtage van de weg waardoor het nodig is om wegonderhoud te plegen. De
Liemersweg wordt voorzien van nieuwe asfaltverharding (inclusief fundering).

Fases

Het werk is opgedeeld in vier fases:

  • Kruising Liemersweg - Europaweg tot en met Sportpark Zuid (Sportweg): 2 september tot en met 20 september (week 36 tot en met 38)
     
  • Sportpark Zuid (Sportweg) tot en met de kruising Liemersweg - Energieweg - Plattenburgstraat: 23 september tot en met 19 oktober (week 39 tot en met 42)
     
  • Kruising Liemersweg - Energieweg - Plattenburgstraat tot aan de rotonde Liemersweg - Edisonstraat - Plattenburgstraat: 21 oktober tot en met 16 november (week 43 tot en met 46)
     
  • Rotonde Liemersweg - Edisonstraat - Plattenburgstraat tot aan de bebouwde komgrens: 18 november tot en met 29 november (week 47 en week 48)

Bereikbaarheid

Omleidingen bestemmingsverkeer

De reconstructie is opgedeeld in vier fases (A tot en met D). Per fase zal het bestemmingsverkeer worden omgeleid. Op deze pagina (www.buha.nl/liemersweg) wordt afhankelijk van de planning gepubliceerd wanneer de fases starten en worden afgerond.  

A18

Komende uit de richting Didam wordt het verkeer naar Doetinchem doorgestuurd via de Europaweg.(N316)

A18

Komende uit de richting Varsseveld wordt het verkeer richting Wehl en industrieterrein de Huet doorgestuurd via Weemstraat (N815).

N813 (Liemersweg)

Komende vanaf Didam in de richting Doetinchem wordt het verkeer naar Doetinchem doorgestuurd via de Weemstraat (N815) Autosnelweg (A18) en Europaweg (N316).

N316 (Europaweg)

Komende vanaf Doetinchem in de richting Wehl wordt het verkeer naar Wehl/Didam doorgestuurd via de Europaweg (N316) via de autosnelweg (A18) en Wheemstraat(N815).

N317 (Keppelseweg)

Komende vanaf Laag-Keppel in de richting Zeddam wordt het verkeer naar Zeddam doorgestuurd op de Keppelseweg en daarna weg vervolgen via Europaweg (N316)

N317 (Europaweg)

Komende vanaf Zeddam in de richting Laag-Keppel wordt het verkeer naar Laag-Keppel doorgestuurd op de Europaweg (N316) daarna weg vervolgen op de Keppelseweg

 

bron: https://www.buha.nl/bouwen-onderhoud/werkzaamheden-aan-de-liemersweg_47564/

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy