Coronavirus

Van dinsdag, 17 maart 2020.

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Wij willen daar als praktijk gehoor aan geven en hebben besloten dat wij onze werkwijze gaan aanpassen aan de geldende normen zoals die door het RIVM gegeven zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om tot 6 april geen mensen meer naar de praktijk te laten komen. Daarom gaan we vanaf komende week de logopedische behandeling via telelogopedie voortzetten. (Telelogopedie wordt net als 'gewone' logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering.)

De behandeld logopedist zal contact met u opnemen en samen kijken welke manier voor u het meest geschikt is. Denk hierbij aan Whatsappvideobellen, Facetime of Skype.

Als de logopedische behandeling voor je kind is, zorg dan dat je samen met je kind klaar zit voor de sessie op de afgesproken tijd. Mocht de tijd vanwege deze vorm aangepast moeten worden, dan kun je gerust contact met ons opnemen. We zullen dan samen naar een oplossing zoeken

Wij zijn er van doordrongen dat dit niet de meest ideale werkwijze is, maar gezien de situatie zijn wij er van overtuigd dat we door deze maatregelen de kwaliteit van de behandeling overeind kunnen houden. We gaan er samen het beste van maken en hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Hartelijke groet,

Ilona Odolphy

Fleur Tolhuijs

Cindy Willemsen

Centrum voor logopedie Odolphy

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy