Kerstvakantie

Geplaatst: donderdag, 20 december 2018.

Tijdens de kerstvakantie is de praktijk minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons. 

Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u het beste na de vakantie contact opnemen. Wanneer u een afspraak wilt wijzigen of wanneer u een vraag heeft kunt u een bericht achterlaten op het antwoordappartaat of via de mail.

Na de vakantie zal een van de logopedisten contact met u opnemen.

Een fijne feestdagen gewenst namens Ilona, Cindy en Fleur

Wereld Stotterdag

Geplaatst: vrijdag, 19 oktober 2018.

Aankomende maandag, 22 oktober, is het Wereld Stotterdag.

Omdat onze praktijk ook stottertherapie aanbiedt, laten wij dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. 

In Nederland hebben zo’n half miljoen mensen dagelijks met stotteren te maken. De Nederlandse Federatie Stotteren (NFS) grijpt Wereldstotterdag op 22 oktober aan om dit Stotterfeest te organiseren. “Een bijzondere en feestelijke bijeenkomst waarop we ons 20-jarig bestaan vieren en we onszelf omdopen naar het StotterFonds (stotteren.nl, 2018).

Meer informatie over de wereld stotterdag is te vinden op deze link. Mocht u meer informatie willen hebben over stotteren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk. U kunt ook kijken op de volgende site's voor meer informatie:

 

Kinderboekenweek 2018

Geplaatst: donderdag, 04 oktober 2018.

Woensdag 3 oktober is de kinderboekenweek 2018 van start gegaan. Dit jaar is het thema Vriendschap.

Kinderboekenweek

Jozua Douglas heeft dit jaar het kinderboekenweek geschenk geschreven. Dit geschenk krijg je deze week bij de boekhandel wanneer je voor €10,- of meer aan Nederlandstalige kinderboeken koopt. De eilandenruzie is het Kinderboekenweekgeschenk® 2018. Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Illustraties van Elly Hees.

KBW18 Kinderboekenweekgeschenk 290

De Eilandenruzie

De presidenten van Costa Banana en Costa Kanaria hebben al jarenlang ruzie over een paar onbewoonde eilandjes. Hun vriend Benito Blanco wil dat ze vrede sluiten en vrienden worden, en nodigt ze uit op een klein paradijselijk eilandje. Rosa en Fico mogen mee en ontmoeten Angelino, de zoon van hun vaders grootste vijand. Angelino blijkt heel aardig en al gauw sluiten ze vriendschap, maar is deze nieuwe vriend echt zo betrouwbaar als hij lijkt?

Kijk voor meer informatie op de site van de kinderboekenweek. Heb je inspiratie nodig voor een leuk kinderboek? Vraag het aan één van de logopedisten, óf ga naar de dichtstbijzijnde boekhandel.

Veel leesplezier allemaal 

logo centrum voor logopedie Odolphy
Centrum voor Logopedie
Odolphy